студенти з україни

Влаштування зустрічей

Postby Юлiя on Fri Apr 20, 2007 12:51 pm

Снігурка,

А для дітей нічого не організовуєте?
Юлiя

Postby ollka_shelomova on Sat Apr 21, 2007 8:10 pm

Привіт, Снігурко! Цікаво, ми б приїхали - нас четверо, не хотілося б нікого обтяжувати, знайдемо готель (сподіваюсь!) . А у нас пропозиція - приїздіть в Нідерланди на День королеви, 30 квітня, тут весело. Всі такі рідно-померанчеві, і пива багато :) У нас вдома є місце для двох, якщо треба.
ollka_shelomova

Postby Снігурка on Sat Apr 21, 2007 10:33 pm

Юльці

в нас дітей дуже мало, якщо і є, то не в студентів, а якщо в студентів, то вдома в мами, бо тут важко.

Ольці

це основний принцип наших зустрічей: ночівля і сніданок забезпечуються приймаючим містом. за таким принципом проводяться зїзди українських студентів Німеччини, так само і наші зустрічі в Ґамбурзі. якщо ви маєте забагато грошей :wink: то можете йти в готелі, але ми будемо раді ближчому знайомству

так що думайте і мельдуйтесь!

а за запрошення дякую, я правда уже якраз 30.4 запрошена, але може передумаю. а в яке місто їхати?

напиши будь ласка маленьку обяву і постав у нас на форумі або вишли мені, я поставлю. нам, сусідам, гріх не дружити =D>
Снігурка

Re: студенти з україни

Postby Снігурка on Thu Dec 04, 2008 11:31 pm

потрібна допомога!!!

Статтю про СУСН в нім. вікіпедії хочуть стерти!

http://de.wikipedia.org/wiki/Bund_Ukrai ... eutschland

потрібно реагувати. Мотивація наступна: Relevaz nicht erkennbar: 180 Mitglieder, keine besonderen Aktivitäten.

Прошу АРГУМЕНТОВАНО відповідати на це в дискусії тут:

http://de.wikipedia.org/wiki/Wikipedia: ... eutschland

більше інфо тут http://sus-n.org/forum/viewtopic.php?t=2055

допоможіть втримати сторінку як форум-побратим! вона цікава та інформативна для всіх бажаючих вчитись в німеччині!!!
Снігурка

Чи граєте ви у Бридж?

Postby Тетяна on Mon Aug 10, 2009 9:36 am

Вельмишановні пані та панове!

Пропонуємо перші в історії України національні гральні карти.

Розроблені в 1992 р. та доопрацьовані в 2008 р. художником Олександром Білецьким за історичними та етнографічними дослідженнями.

В основу зображувального ряду покладено типізовані риси української шляхти XVIII століття. Рубашка карт відтворює фактуру гаптованого золотом оксамиту.

Дві колоди з різнокольоровими рубашками по 54 карти (повна колода плюс два джокера) в індивідуальних коробках.
Талія з двох колод у подарунковому футлярі.

Карти "бридж-формату" виготовлені професійно в Україні, придатні для проведення змагань зі спортивного бриджу та інших карткових ігор, сімейної
та дружньої гри.

Вишуканий український сувенір!
http://www.workshop.com.ua/index.php?id=125
http://www.workshop.com.ua

"Майстерня Білецьких" передає бридж-клубам карти для проведення змагань безкоштовно за наявності письмового замовлення від керівництва клуба!

З повагою,
директор з розвитку видавництва
"Майстерня Білецьких"
Тетяна Акулова

+380 44 280 09 44
+380 67 440 33 82
druk@workshop.com.ua
bilworkshop@list.ru
Тетяна

студенти з україни

Postby Tonya on Thu Nov 26, 2009 10:35 am

Привіт всім!
Потрібна допомога. :cry:

Хочу отримати освіту в галузі міжнародного права в Нідерландах (у мене є український диплом спеціаліста по даній спеціальності).
Як це зробити тут - в Нідерландах, куди бігти ???

Дякую за допомогу :)

Тоня
Tonya

Postby Kikker on Fri Nov 27, 2009 8:59 am

Tonya wrote:куди бігти ???

Почніть з Nuffic: http://www.nuffic.nl , виберіть учбовий заклад, поступайте і вчиться на здоров'я.
Kikker

Postby romchyk on Mon Jan 18, 2010 3:24 am

Привіт усім!!))

Мене звуть Рома, 21 рік, 5 міс в Нідерландах, студент університету Вагенінгена... щойно зареєструвався...:)) Є хто поблизу? Так кортить спілкування з укр душею...)) Де ви зазвичай збираєтеся (якщо збираєтеся)? Що там зара на часі?? Пишіть!!) Можна і на і-мейл: roma.puchko@gmail.com

Буду дуже радий спілкуванню!!)
romchyk

Postby romchyk on Mon Jan 18, 2010 3:24 am

Привіт усім!!))

Мене звуть Рома, 21 рік, 5 міс в Нідерландах, студент університету Вагенінгена... щойно зареєструвався...:)) Є хто поблизу? Так кортить спілкування з укр душею...)) Де ви зазвичай збираєтеся (якщо збираєтеся)? Що там зара на часі?? Пишіть!!) Можна і на і-мейл: roma.puchko@gmail.com

romchyk

Postby romchyk on Mon Jan 18, 2010 3:29 am

...До речі, мені дуже до вподоби повідомлення Снігурки на рахунок подорожей одне до одного із забезпеченням житла!! Думаю це варто практикувати!! Ми ж студенти, а це так весело!!!!!!!)))
romchyk

Postby Снігурка on Thu Mar 18, 2010 1:37 pm

то давайте виставляти сюди пропозиції.

наші люди по європах живуть всюди, так що це досить реально
Снігурка

Postby romchyk on Sun Mar 28, 2010 12:40 am

Ну, так як перша реакція на мої дописи відбулася рівно через 2 місяці, моя перша пропозиція буде: активізуватись в листуванні!!!))

Пропоную щоб кожен залишив свої дані: чи то Скайп ім'я, чи е-мейл, чи запис у Фейсбук або Вконтакті.. тоді можна буде нормально листуватися і організовувати якусь діяльність!!))

Я почну:

E-mail: r o m a .p u c h k o @ g m a i l . c o m (remove spaces)
Facebook: Roman Puchko
Вконтакті: Роман Пучко

..Прийшла весна, наближається Великдень а потім день королеви скоро.. активізовуймося!!))
romchyk

Postby Natalka on Thu Apr 01, 2010 3:36 pm

romchyk wrote:Привіт усім!!))

Мене звуть Рома, 21 рік, 5 міс в Нідерландах, студент університету Вагенінгена... щойно зареєструвався...:)) Є хто поблизу? Так кортить спілкування з укр душею...)) Де ви зазвичай збираєтеся (якщо збираєтеся)? Що там зара на часі?? Пишіть!!) Можна і на і-мейл: <moderated>

Привіт, Ромчик!!!!

Мене звати Наталка, ми з моєю подругою Мариною теж проживаємо в Вагенінгені...)))) І нам теж так кортить поспілкуватись з українською душею...)))) ...можемо якось зустрітись, якщо є бажання звісно...?

з нетерпінням чекаємо відповіді...))))
Natalka

Postby Big Brother on Sun Apr 04, 2010 11:36 pm

romchyk wrote:Я почну:

..Прийшла весна, наближається Великдень а потім день королеви скоро.. активізовуймося!!))

Роман, весна весною, але не забувайте будь-ласка про те, що ваші дані так безтурботно залишені у форумі будуть використані (або ж уже використані) для доставки вам же гори всякого сміття включаючи необхідні всім нам "віагри", свіжі віруси і т.д. Користуйтеся персональними повідомленнями для передачі персональних даних будь-ласка.
Життя таке складне й багатогранне, що й не збагнеш.
Big Brother

Postby romchyk on Tue Jun 29, 2010 4:14 pm

Дякую за турботу, Великий Брате! :)

Щоправда не скажу, що сильно переймаюся.. на gmail є фільтрування спаму, а в скайпі завжди можна когось заблокувати...:)
romchyk

PreviousNext

Return to Український клуб