питання по створенню "єйн ман зак"

Що таке IND, MVV, VTV, TWV і з чим їх їдять

питання по створенню "єйн ман зак"

Postby PashtetX on Fri Jan 15, 2010 5:39 pm

я хоч і українець але громадянин румунії. (батько румун)..

питання таке, хочу зареєструвати фірму як це роблять поляки, (єйн ман зак, як пишеться навідь по голландськи не знаю) що за документи для цього мані потрібні ?

голландською не розмовляю, пробув тут 3 роки, працював на квітах (упаковка) неофіційно. через провірки лишився без роботи. але шеф сказав, що якшо зроблю всі папери то візьме одразу.
вільного права на роботу румуни на мають, але на скільки мені видомо це інша справа, але не певний.
на www.kvk.nl нічого не зрозумів. ні на англ. ні на гол.

хто знає що небудь про це ?

(маю софі номер та можу прописатись .. але - що потрібно ще ? бо тільки прописатись + автоматично мєд. страховка буде приблизно вартувати мені 200 в місяц. я хочу знати шукати мені іншу роботу чи всежтаки відкрити ПП (приватне підприемство) та повернутись на стару фірму.
PashtetX

Re: питання по створенню "єйн ман зак"

Postby Kikker on Sat Jan 16, 2010 9:20 pm

Зареєструвати eenmanszaak можна за 15 хвилин і щось із 50 євро в будь-якому відділенні торгово промислової палати (Kamer van koophandel, KvK). Точна вартість реєстрації залежить від району. Треба заповнити формуляр, що можна скачати тут:
http://www.kvk.nl/handelsregister/regis ... sregister/
Eenmanszaak перший у списку. Можна скористатись англомовним формуляром:
http://www.kvk.nl/english/Images/01%20s ... 179390.pdf

Для реєстрації потрібні посвідчення особи та, в разі потреби, підтвердження, що за вказаною вами адресою можна реєструвати підприємство.

Із вашого питання не зрозуміло, навіщо вам все це потрібно. Щоб працювати по найму в Нідерландах громадянам ЄС не потрібно створювати власні підприємства.
Kikker

Postby PashtetX on Sat Jan 16, 2010 10:43 pm

Дякую!..
перекладу питання і думаю що цього достатньо (головне знаю теперь що перекладати!)
PashtetX

Postby Дана on Mon Aug 02, 2010 11:18 pm

Ребята, я не по теме, просто очень срочно нужна консультация. Мой молодой человек - голландец, уехал в командировку заграницу, так как занимается транспортными перевозками, и вот он уже не пишет 3 недели, телефоны не работают, в последний раз он написал, что немножко с работой затягивается и приедет через пару дней, но они превратились в 3 недели. В интернет он точно не выходит, проверяла, очень волнуюсь, у нас свадьба в октябре и уж я то точно знаю, что он не поступил бы как-то плохо со мной, единственная причина такого поведения - это какие-то форсмажорные обстоятельства. Вот я и сижу здесь в Украине, без каких-либо контактов с его семьёй. Скажите, пожалуйста, как можно отыскать кого-то из его родственников, и если я полечу в Амстердам, мне в полиции там помогут или только нужно быть родственником, чтобы дали его в розыск?
Дана

Postby Kikker on Tue Aug 03, 2010 11:10 am

Якщо ви знаєте ім'я і місце проживання родичів, то можете пошукати їх телефон тут:
http://www.detelefoongids.nl/personen.html
P.S. Якщо вам відома місцева община (gemeente), де живуть родичі, то можна в адміністрації спитати їх координати. Адреси і телефони місцевих адміністрацій легко знайти в інтернеті.
Last edited by Kikker on Tue Aug 03, 2010 11:30 am, edited 1 time in total.
Kikker

.
Last edited by Kikker on Tue Aug 03, 2010 11:12 am, edited 1 time in total.
Kikker

.
Kikker

Return to Нідерландське законодавство